Gimo Herrgård

Gimo Herrgård suite Victory

Vacker herrgård med lugna omgivningar utanför Uppsala. Gimo herrgård är idag ett fyrstjärnigt hotell med 100 rum. Man erbjuder både konferens och boende för privatpersoner.

Vi besökte Gimo under en midsommardag över en natt. Gimo har i tidigare recensioner fått blandad kritik, till exempel har rummen utanför herrgården blivit kritiserade. Vi såg därför fram emot att se om de höll samma låga nivå på en av deras sviter.

Suite Victory är belägen inne i herrgården. Stora, majestätiska dörrar leder oss in till Victory. Innanför dörrarna möts vi av ett relativt stort sällskapsrum. Rummet är vackert inrett med vackra detaljer och högt i tak. En stor plasma tv och soffmöbler finns att slå sig ner i. På bordet står choklad och frukt uppdukat.

Nästa rum är sovrummet. Här finns det en vacker himmelssäng, fönster mot gården, en smartphone radio på vardera sida av sängen för att kunna spela sin egen musik. Alla rum känns hitintills väldigt rena och vackra.

Det är när vi kommer in i badrummet som vi får se det där lilla extra som vi inte hade förväntat oss. Badrummet är spatiöst och lyxigt. Ett stort avlångt bubbelbad mot fönstret där man kan ligga och se ut ner mot sjön. Duger inte den utsikten kan man även se på den inbyggda plasma tvn i badrummet.

En takdusch finns tillgänglig i ena hörnet av badrummet och i andra hörnet finns det en inbyggd bastu i glas.

Om man vill ha det lite stämningsfullt går det att dämpa belysningen och till exempel använda belysningen som finns inbyggd i golvet.

Vi ger suite Victory 4/5 stjärnor med motiveringen lyxigt, vackert och rent. Priset för en natt i suite Victory är 5900 kr för tillfället.

17 feb 2013

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)